Yüz Tanıma Becerinizi Değerlendiren Ücretsiz ve Çevrimiçi Testimiz

Yüz tanımaca becerinizi ücretsiz ve çevrimiçi olarak değerlendirmek isterseniz, linkle yer alan katılımcı formunu doldurmanız yeterli.

Test, formu doldurmanızı takiben mail adresinize gönderilecektir. Teste katılmanız için dikkat etmeniz gereken noktalar:

• Testimiz yalnızca bilgisayar üzerinde uygulanmaktadır ve cep telefonu ile uyumlu değildir. Bu nedenle testi yalnızca bilgisayar ile masa başında uygulayınız.
  • Testi tek başınıza ve tek seferde tamamlayınız.
  • Testi dikkat dağıtıcılardan uzak, sessiz ve tüm dikkatinizi teste verebileceğiniz bir ortamda uygulayınız. Test öncesinde internet tarayıcınızda varsa açık olan diğer sekmeleri kapatınız. Teste başlamadan önce lütfen cep telefonunuzu sessize alınız ve test boyunca telefonunuzla ilgilenmeyiniz.
  • Test uygulamasının yarıda kesilmemesi için uygulamaya başlamadan önce testi açacağınız bilgisayar yeterli şarj düzeyine sahip olduğundan emin olunuz. Gerekli ise teste başlamadan önce bilgisayarınızı şarja takınız/güç kaynağına bağlayınız.

Test sonunda sizin yüz tanıma becerinize özel geri bildirim verilecektir.