EGE DİSİPLİNLERARASI YÜZ TANIMA ÇALIŞTAYI

Prof. Dr. Sonia Amado'nun yürütücülüğünü ve Doç. Dr. Aycan Kapucu'nun araştırmacılığını yaptığıını Yüz Tanıma Becerisindeki Bireysel Farklılıkların Açıklanmasında Yüz İşleme Stratejilerinin Rolü başlıklı Tübitak-1001 projesi kapsamında, laboratuvarımız EGE DİSİPLİNLERARASI YÜZ TANIMA ÇALIŞTAYI'na ev sahipliği yapacaktır.

5 Mayıs 2023 Cuma saat 10.00-16.00 saatleri arasında Eğitim Fakültesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirilecek çalıştayda yüz tanıma becerisinin ölçümü ve değerlendirilmesi, diğer bilişsel becerilerle ilişkisi ve bireysel farklılıklar gibi konular psikoloji, sinirbilim ve yapay zeka öğrenmeleri kapsamında ele alınacaktır.

Çalıştaya Sabancı Üniversitesi'nden Dr. Nihan Alp ve Bilkent Üniversitesi'nden Dr. Hamdi Dibeklioğlu davetli konuşmacılar olarak katılacaklardır.

Çalıştay, konu ile ilgilenen kişilere açıktır. Katılmak isteyenlerinn, öncesinde kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Çalıştay programı hakkında detaylı bilgi ve kayıt formuna ulaşmak için tıklayınız.